Ons assortiment is grotendeels geschikt voor 14 jaar en ouder!

  • Ammo Mig Jimenez 2019 enamel geurloze thinner flesje a 100 ml

De Ammo Mig Jimenez 2019 Enamel Geurloze Thinner is een onmisbaar hulpmiddel voor modelbouwers en kunstenaars die met emailverf werken. Dit hoogwaardige thinnerproduct is ontworpen om de textuur en vloeiing van enamelverf te verbeteren, waardoor je meer controle hebt over je schilderprojecten.


Belangrijkste Kenmerken:

Geurloze Formule: De geavanceerde formule van deze thinner is vrijwel geurloos, waardoor het prettig is om binnen te werken zonder hinderlijke dampen.

Uitstekende Verdunning: Deze thinner is speciaal geformuleerd voor het verdunnen van enamelverf, waardoor je de juiste consistentie kunt bereiken voor airbrushing, penseelwerk en washes.

Hoogwaardige Kwaliteit: Ammo Mig Jimenez staat bekend om zijn hoogwaardige producten, en deze thinner is geen uitzondering. Het zorgt voor een soepele, gelijkmatige applicatie en een professioneel resultaat.

Veelzijdigheid: Of je nu een ervaren modelbouwer bent of net begint, deze thinner is geschikt voor een breed scala aan projecten, van militaire voertuigen tot schepen, vliegtuigen en meer.

Handig Flesje: De thinner wordt geleverd in een handig flesje van 100 ml.

Met de Ammo Mig Jimenez 2019 Enamel Geurloze Thinner breng je je modelbouw- en schilderprojecten naar een hoger niveau. Bereik moeiteloos professionele resultaten met deze premium thinner die is ontworpen voor precisie en prestaties. Voeg dit essentiële hulpmiddel vandaag nog toe aan je gereedschapskist en ontdek de voordelen van vloeiend, geurloos werken met enamelverf.


Let op: Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte. Volg de instructies op de verpakking voor veilig gebruik.

Ammo Mig Jimenez 2019 enamel geurloze thinner flesje a 100 ml

  • Merk: Ammo Mig Jimenez
  • Model: MIG2019
  • Beschikbaarheid: Levertijd 5-30 werkdagen
  • €6,99

  • Excl. BTW: €5,78

Tags: Ammo, Jimenez, 2019, enamel, geurloze, thinner, flesje, Totaal Assortiment, geurloos