De TAMIYA-truck voor zwaar gebruik op de bouwplaats! De Mercedes Benz Acros 4151 8x4 is een echte zwaargewicht op de bouwplaats. TAMIYA heeft het beproefde chassis voor deze truck aangepast: net als in het origineel heeft de truck 4 assen. De twee achterassen worden aangedreven door een krachtige 540 elektromotor. De twee voorassen zijn met elkaar verbonden via een servo (apart verkrijgbaar). De stuuruitslag van de twee assen is verschillend waardoor een origineel rijgedrag wordt bereikt.
Het frame heeft een subframe voor de nieuw ontworpen kiepbak. De trog is versterkt met een metalen subframe en kan worden bediend via de optionele TAMIYA ACU-01-unit (56545).

Het onmiskenbare design van de nieuwe Arocs is net zo buitengewoon als de truck als geheel. In de speciaal voor bouwvoertuigen ontwikkelde look is een radiatorrooster in de zogenaamde graafmachinetandoptiek aangebracht, dat de boodschap moet overbrengen: "Bijt door en grijp". Passend bij het robuuste uiterlijk zijn speciale beschermroosters voor het verlichtingssysteem aan de bumper bevestigd.

Met het 667 mm lange en ongeveer 4 kg zware kitmodel kunnen indrukwekkende combinaties worden samengesteld. De beproefde en robuuste TAMIYA-trucktechnologie is te vinden onder de voorwaarts kantelbare cabine. Een nieuwe Mighty-Tuned 35T elektromotor brengt zijn kracht over op de twee achterassen via een schakelbare 3-versnellingsbak. Een gedetailleerd aluminium ladderframe geeft het model de nodige stabiliteit en flexibiliteit.
Een trekhaak (bijvoorbeeld Carson 500907182) kan aan het achterste deel van het frame worden bevestigd en deze gebruiken om aanhangwagens te trekken.

Met de optioneel verkrijgbare multifunctionele eenheid kunnen bijna alle geluids- en lichtfuncties van het model bedrieglijk echt worden gesimuleerd.

Productgroep
Productgroep RC Modelbouw
Schaal
Schaal 1:14
Categorie
Categorie RC Vrachtwagens

Tamiya 56366 Mercedes-Benz Arocs 4151 8x4 Tipper Truck 1:14

  • Merk: Tamiya
  • Model: TAM56366
  • Beschikbaarheid: 1
  • €695,00

  • Excl. BTW: €574,38