Mini GT

Mini GT

Sinds de introductie in 2017 heeft MINI GT zich ontpopt als een merk dat nieuwe normen stelt voor modelauto's op schaal 1:64. Met zijn unieke evenwicht tussen prijs en kwaliteit heeft MINI GT de harten van liefhebbers en verzamelaars veroverd, door een unieke mix van artistiek vakmanschap en technische precisie te bieden die iconische auto's tot leven brengt in minutieuze miniatuurvorm.


MINI GT viert de affectie tussen mensen en machines, door jaren van autogeschiedenis en vakmanschap samen te persen in miniatuurvormen die in de palm van je hand passen. Of het nu gaat om de vloeiende rondingen van een klassieker uit het verleden of de aerodynamische silhouet van een moderne raceauto, MINI GT zorgt ervoor dat de ontwerpassentie van elk voertuig wordt vastgelegd, waardoor elk model niet slechts een verzamelobject is, maar een verhaal op zich.


Voor verzamelaars en autoliefhebbers is MINI GT meer dan alleen een merk. Het is een reis door de tijd, een galerij van automobiele uitmuntendheid en een showcase van miniatuurkunst, allemaal samengevoegd tot één geheel.


Welkom bij MINI GT, de prachtige wereld van 1:64.


Er zijn geen producten in deze categorie.